De naam Valèna Care is afgeleid van de 2 voornamen: Vasili en Elèna (Griekse naam voor Ellen).
Door mijn partner kwam ik in aanraking met de Griekse cultuur en beide liefdes werden verenigd. Zo groeide onze droom om een eigen bedrijf op te starten.
Mijn grote passie voor het vak, die ik in mijne jonge jaren reeds manifesteerde en al zoekend naar nieuwe uitdagingen, behaalde ik het ene certificaat na het andere. Na mijn specialisatie jaar begon de zoektocht naar een eigen natuurlijke verzorgingslijn. Door al mijn ervaringen met verschillende producten, moest deze lijn aan heel speciale eisen voldoen.

Tijdens een van mijn vele vakanties in het mooie Griekenland, kwam ik in contact met de natuurlijke producten op basis van biologische olijfolie van Olive Touch. Al vlug bleken deze producten zeer doeltreffend te werken, zelfs bij mensen die over gevoelig zijn aan, o.a. parabenen, propyleen glycol, paraffineolie en chemische aroma’s. Typerend voor Olive Touch zijn de natuurlijke niet overheersende aangename geuren. De zachte textuur van de biologische olijfolie bevat een hoog aantal vitaminegehalte en is rijk aan antioxidanten voor een optimale verzorging van de huid.
Bovendien geeft het een aangenaam fris gevoel aan de huid. Laat u overtuigen van dit uniek elixer van zorg en schoonheid voor het lichaam en gezicht.