Elixer is een ingedikt extract van kruiden, planten of vruchten met geneeskrachtige of wonderdadige uitwerking.

Olive Touch is een Kruidencosmetica op basis van olijfolie. Is gebaseerd op Griekse olijfolie en extracten van biologische teelt, parabenen, propyleen glycol en paraffine-olievrij. Het bestaat uit een luxe caviaarlijn, black lava effectlijn en de gezichts-, lichaams-, haar- en zonneproducten. Alle Olive touch-producten zijn gecertificeerd en dermatologisch getest.

B-TOUCH PROFESSIONELE COSMETICA: gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, geproduceerd door een productie-eenheid met een hoge technische specificatie.
Productiekwaliteitssysteem is geharmoniseerd met ISO 22716/2007 over de Richtlijnen voor Good Manufacturing Practice (GMP) volgens de richtlijnen van de Europese Unie, die ervoor zorgt dat producten en diensten veilig, betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn.
Jarenlange ervaring heeft ons geleerd, dat uitstekende kwaliteit wordt bereikt met hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel en continue monitoring van snelle ontwikkelingen op het gebied van cosmetologie.
Na jarenlang onderzoek hebben we de werkelijke behoeften van moderne menselijke huid geïdentificeerd, die overwerkt is als gevolg van een hectische levensstijl. Uiteindelijk is B-TOUCH ontwikkeld om bijna net zo effectief te zijn als esthetische geneeskunde.
De toegewijde en gepassioneerde voortdurende zoektocht naar innovatieve grondstoffen, die op optimale niveaus worden gebruikt, genereert gespecialiseerde geavanceerde technologieproducten. Deze bieden een maximale efficiëntie, met kwaliteitscontrole, dermatologische tests, stabiliteitstests en veiligheidsbeoordelingen die vooraf zijn gegaan. B-TOUCH producten bieden gespecialiseerde formuleringen, met een veelvoud van actieve ingrediënten en hoge kwaliteitsnormen. Hierdoor worden ze een veilig schoonheidsprofessionals “gereedschap”, die de nodige ervaring hebben om hun kwaliteit te onderscheiden en hun klanten enthousiast en tevreden houden.
B-TOUCH producten voldoen aan de hoogste eisen van schoonheidsprofessionals, in overeenstemming met hun maximale effectiviteits- en veiligheidscriteria. Door het aanbieden van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, winnen ze een winstgevendheid en concurrentievoordeel in het bedrijfsleven.

Olijfverzorging: De grote hoeveelheden vitamine K en sporenelementen zoals natrium en kalium zijn zeer gunstig voor de huid. Het is rijk aan antioxidanten en ijzer, die een haarversterkend effect hebben.
Polyfenolen en vitamine E beschermen de huid tegen vroegtijdige veroudering. Chloophylooi verbetert de haartextuur en bestrijdt de droogte. Het hoofdbestanddeel is squaleen, waardoor de kans op het vertonen van een huidmelanoom kleiner wordt. Rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren, beschermt het het membraan van cellen tegen verlies van water uit de cel en voorkomt de invoer van gifstoffen door de huid. Het hoge vitaminegehalte (ascorbinezuur, niacine, pantotheenzuur, B6, A, E en K) voedt de huid, helpt bij een gezonde groei van de huid en het behoud van de jeugdige uitstraling van de huid. De aanwezigheid van Vitamine E bevordert de productie van collageen en elastine, creëert een barrière tegen ultraviolette straling en beschermt tegen oxidatie. Het is een bron van sporenelementen (Ca, Fe, K, Na, Zn, Cu, Mn, Se) die nodig zijn voor het structureren van nieuwe weefsels en voor de vitale huidfuncties. Het bevat aminozuren, die zeer belangrijke componenten zijn van de normale vocht-inbrengende factor van de huid (NMF) en noodzakelijk zijn voor het behoud van de normale metabole activiteit van de cellen, omdat ze deelnemen aan de vorming van collageen, elastine en keratine. Het squaleengehalte, dat een antioxiderende activiteit heeft, is aanzienlijk. Het biedt bescherming tegen ultraviolette straling en vormt een beschermend membraan bovenop de huid, waardoor vochtverlies wordt voorkomen.